Μεσιτικό Γραφείο ΠΑΝΘΕΟΝ


Μεσολαβητής στην διαδικασία της προώθησης και της αναζήτησης στέγης, επαγγελματικού χώρου, οικοπέδου για αγορά, ενοικίαση ή επένδυση.

Το Μεσιτικό Γραφείο μας


Το μεσιτικό γραφείο ΠΑΝΘΕΟΝ γνωρίζοντας πλήρως τις ανάγκες της κτηματομεσιτικής αγοράς τόσο στην προσφορά όσο και στην ζήτηση ακινήτων, ξεκίνησε την λειτουργία του με σκοπό να προσφέρει ουσιαστική και ολοκληρωτική βοήθεια προκειμένου αγοραστής και πωλητής να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη τους μέσα από μια διαδικασία ταύτισης των κατάλληλων προσφορών με τις επιθυμίες που αναζητούν κάλυψη.

Από την πρώτη στιγμή που θα απευθυνθείτε στο γραφείο μας, θα λάβετε την δέουσα προσοχή μας γιατί λειτουργώντας ως Σύμβουλοι στην διαχείριση του ακινήτου σας, μεριμνούμε για την αποτελεσματικότερη προώθησή του.

Από την άλλη μεριά, σας βοηθάμε να βρείτε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς που σας γεννήθηκαν, από την στιγμή που ετοιμάζεστε να πάρετε μία από τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής σας: Να γίνετε ιδιοκτήτης του δικού σας σπιτιού ή χώρου εν γένει.

Η τεχνολογία αιχμής που το γραφείο μας διαθέτει, εγγυάται την γρήγορη διασταύρωση των απόλυτων κριτηρίων της πληθώρας των ακινήτων που έχουν ανατεθεί στο γραφείο μας προς διεκπεραίωση και την εύρεση του κατάλληλου ακινήτου, σύμφωνα με τα επιθυμητά κριτήρια που οι ανάγκες σας καθορίζουν.

Φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε ο «δικός σας» άνθρωπος σε μια ίσως από τις σημαντικότερες συναλλαγές της ζωής σας!

Πρόκλησή μας είναι, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας και την κάλυψη της κτηματομεσιτικής σας ανάγκης, να μας προτείνετε σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες σας αποδεικνύοντας έτσι τον υψηλό βαθμό ικανοποίησής σας.

Υπηρεσίες


  • Προώθηση ακινήτων (πώληση ή ενοικίαση)
  • Αναζήτηση (αγορά ή ενοικίαση) κατοικίας / γής / καταστήματος / αποθήκης κ.λ.π
  • Σύμβουλοι διαχείρισης ακινήτων
  • Κατά παραγγελία αναζήτηση