Εταιρικό Προφίλ


Το μεσιτικό γραφείο ΠΑΝΘΕΟΝ είναι το γραφείο που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Είτε ψάχνετε να ζήσετε στο κέντρο της πόλης, στα προάστια ή σε ένα μικρό οικόπεδο, όλο δικό σας, έξω από την πόλη μπορούμε να βρούμε το ιδανικό μέρος για το σπίτι σας. Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για ενοικιάσεις, χρηματοδοτικές μίσθωσεις και υποθήκες για κάθε μια από τις ιδιότητες που σας ενδιαφέρει.

Έχουμε ακίνητα σε όλη τη χώρα, στα αστικά και εμπορικά κέντρα, στις πόλεις και στις αγροτικές περιοχές. Κάντε την εγγραφή του ακινήτου σας σε μας για να πουλήσουμε ή να νοικιάσουμε την ιδιοκτησία σας, με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν συμβουλές σχετικά με τις χρηματοδοτικές μισθώσεις, τις πωλήσεις, τη διαχείριση ακινήτων, την εκτίμηση, την έκδοση του Στεγαστικού σας δανείου σε συνεργασία με όλες τις Ελληνικές τράπεζες και την κατασκευή ετοιμοπαράδοτων έργων. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην παροχή συμβουλών σε επιχειρήσεις για να αναπτύξουν έργα αξιοποίησης ακινήτων. Οι διαπραγματευτικές μας ικανότητες είναι το κλειδί για την εξασφάλιση και μεγιστοποίηση ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων για την επιχείρησή σας.

Σχετικά με εμάς


Είμαστε ένα μεσιτικό γραφείο με έργα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον στους πελάτες μας. Είμαστε ενεργά μέλη του κλάδου των ακινήτων στη χώρα μας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην παροχή συμβουλών σε επιχειρήσεις για να αναπτύξουν έργα αξιοποίησης ακινήτων. Οι διαπραγματευτικές μας ικανότητες είναι το κλειδί για την εξασφάλιση και μεγιστοποίηση ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων για την επιχείρησή σας. Το προσωπικό μας έχει πολύτιμη εμπειρία και επαγγελματισμό και είμαστε γνωστοί στο ότι οι σχέσεις με τους πελάτες μας στηρίζονται στον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

Είμαστε δεσμευμένοι στο να παρέχουμε επαγγελματισμό και ποιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Θα σας βοηθήσουμε να κάνετε πραγματικότητα το όνειρο να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι, παρέχοντας σε κάθε έναν από τους πελάτες μας μια απίστευτη εμπειρία. Δεν έχει σημασία αν είναι η πρώτη σας αγορά ή πώληση του σπιτιού σας, εμείς έχουμε ότι χρειάζεται για να σας βοηθήσουμε να γίνει αυτή η διαδικασία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και εύκολα.


Αν θέλετε να κάνετε μια ερώτηση ή κάποιο σχόλιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.